top of page

Üdvözöljük a Medigen világában!

Cégünk szenvedélye és hivatása a magyar gyógyszerpiac, munkánk középpontjában mindig a betegek és a gyógyszergyártó partnereink állnak. Szakértő tulajdonosaink és munkatársaink elkötelezettek abban, hogy a legmagasabb minőségű termékeket közvetítsük ki a betegek számra.

A Medigenben valljuk, hogy mindenkinek joga van a biztonságos és modern egészségügyi ellátáshoz, melynek egyik nélkülözhetetlen eleme a megfelelő gyógyszerek biztosítása. Mi ebben az ügyben vállalunk felelősséget.

Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékskálánkat, hogy a legjobb minőségű gyógyszerkészítményeket biztosítsuk ügyfeleinknek.

Cégünk erőssége a mindenkori piaci és gazdasági helyzethez való gyors alkalmazkodás. Ezzel a hozzáállással nemcsak a gyógyszerpiac, hanem az egész egészségügyi szektor számára is fenntartható és hatékony megoldásokat nyújtunk. Legyen szó vényköteles gyógyszerek vagy OTC termékek beszerzéséről, közvetítéséről, mi a legmagasabb szakmai színvonalat képviseljük.

Cégünk nemcsak egy gyógyszeripari vállalat, hanem egy társ, aki segíti partnereit az egészségügyi célok elérésében.

Összefoglalva, a Medigen Gyógyszeriperi Zrt. egy olyan cég, amely valódi szakmai hozzáértéssel és elhivatottsággal szolgálja ki ügyfeleit a magyar gyógyszerpiac területén. Célunk, hogy a betegek érdekeit mindig szem előtt tartva a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk, alkalmazkodva a változó piaci feltételekhez.

Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az izgalmas úton az egészség és az egészségügy szolgálatában!

Anchor 1
Anchor 4

FILOZÓFIÁNK

Munkánk során minden nap arra törekszünk, hogy a Medigen Zrt. alapértékeit szem előtt tartva szolgáljuk ki ügyfeleinket és valódi értéket teremtsünk a gyógyszeripari szektorban.

 

Kíváncsiság: A kíváncsiság az innováció és a fejlődés hajtóereje. Igyekszünk mindig tanulni, célunk új megoldásokat, lehetőségeket keresni a haladás érdekében. Meggyőződésünk, hogy csak akkor tudunk lépést tartani az állandóan változó elvárásokkal az egészségügyben, ha nyitottak vagyunk az újdonságokra és folyamatosan keresünk új és jobb megoldásokat a betegek és a gyógyszerellátás számára.

Kreativitás: A kreativitás lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi és hatékony megoldásokat találjunk a gyógyszeripari kihívásokra. Kreatív gondolkodásunk és rugalmasságunk segítségével tudunk innovatív termékeket és szolgáltatásokat kifejleszteni, amelyek valódi értéket jelentenek ügyfeleinknek és a betegeknek.

Kommunikáció: A kommunikáció kulcsfontosságú az eredményes együttműködéshez és a partnereinkkel való szoros kapcsolat fenntartásához. Nyitottak vagyunk a párbeszédre, és aktívan hallgatunk ügyfeleink és partnereink visszajelzéseire. Ezek segítenek megérteni az igényeket és biztosítani, hogy az általunk nyújtott megoldások valóban megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak.

 

Kooperáció: Az egészségügy területén rendkívül fontos a kooperáció. Szorosan együttműködünk partnereinkkel, az egészségügyi szakemberekkel és az intézményekkel a gyógyszerellátás fejlesztésén és javításán. Az együttműködés segít abban, hogy az általunk kínált megoldások valóban az egészségügyi közösség számára a legjobbat szolgálják.

 

Hosszú távú és sikeres munkánk érdekében ezekere az értékekre fókuszálunk, erőforrásainkat az ügyfelek és betegek magas színvonalú és hatékony kiszolgálására fordítjuk.

Anchor 2

SZOLGÁLTATÁSAINK

Financial Report
Female Assistance
Meeting

BESZERZÉS / DISZTRIBÚCIÓ

A Medigen elkötelezett abban, hogy a betegellátás során segítséget nyújtson a gyógyszerekkel kapcsolatos kihívások kezelésében. Az állandóan változó gazdasági helyzetben a gyógyszeripar piacán fellépő ellátási problémák és egyes kulcsfontosságú termékek hiánya hátráltathatják az eredményes egészségügyi szolgáltatást, mind a gyógyszertárak, mind a betegek számára. Cégünk aktívan részt vesz ezen kihívások megoldásában, mivel hiszünk abban, hogy minden betegnek joga van hozzáférni a szükséges gyógyszerekhez, függetlenül attól, hogy ezek a termékek jelenleg elérhetőek-e a magyar gyógyszerpiac kínálatában. Az egyik fő célunk az, hogy az összes beteg számára hozzáférést biztosítsunk nemzetközi partnereink által kínált modern és hatékony gyógyszerekhez. Munkánk során összehozzuk a gyártókat és az egészségügyi intézményeket, hogy megoldást találjunk a hiánytermékek beszerzésére és engedélyeztetésére. Működésünk hozzájárul a betegek ellátásának folyamatosságához és biztonságához.

BÉRLÁTOGATÁS

A Medigen Zrt. aktív sales és patikalátogatói csapata kiemelkedő szerepet tölt be abban, hogy lehetővé tegye a hatékony patikai disztribúciót. Ennek során széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, melyek közé tartozik új termékek bevezetése és meglévő termékek forgalmának növelése is. Olyan akciókat vezetünk be, amelyek segítenek a gyógyszerészeknek és a patikai dolgozóknak a termékek hatékonyabb értékesítésében. Az akciók lehetőséget teremtenek a betegeknek a termékek kipróbálására és elősegítik a gyorsabb vásárlási döntéseket. Az utánkövetés és ellenőrzés szintén kulcsfontosságú része tevékenységünknek. Csapatunk rendszeresen visszajár a patikákba, hogy nyomon kövessék a termékek teljesítményét és megbizonyosodjanak arról, hogy azok megfelelnek a betegek igényeinek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk bármilyen változásra vagy kihívásra a piaci környezetben, és tovább finomítsuk szolgáltatásainkat a gyógyszerészek és a betegek javára. Összességében a Medigen Zrt. elkötelezett abban, hogy a gyógyszeriparban és a gyógyszerészek közötti kapcsolatot erősítse és segítse a hatékony patikai disztribúciót. Széleskörű szolgáltatásaink révén biztosítjuk, hogy a gyógyszerészek és a patikai dolgozók mindig a legfrissebb információkkal és lehetőségekkel rendelkezzenek a betegek jobb ellátásához és a gyógyszerek hatékonyabb elosztásához.

MÁRKAKÉPVISELET

A Medigen Zrt. kiemelkedő márkaképviseleti szolgáltatásokat kínál a gyógyszeripari cégeknek és gyártóknak. Ez az összetett tevékenység magába foglalja a termékek részletes bemutatását, oktatását az egészségügyi szakembereknek (orvosoknak, gyógyszerészeknek), piackutatást és stratégiai tervezést, valamint kapcsolatok kialakítását az egészségügyi intézményekkel. Emellett promóciós eseményeket is szervezünk, hogy a termékeket közvetlenül prezentáljuk a szakembereknek. A Medigen célja, hogy segítse ügyfeleit abban, hogy termékeik hatékonyan szerepeljenek a magyar egészségügyi piacon, ezzel hozzájárulva a betegek jobb ellátásához és a gyógyszercégek sikeres tevékenységéhez.

Kapcsolat

KAPCSOLAT

Címünk

1114 Budapest

Orlay utca 4. 1. em. 4. 

Magyarország

Elérhetőségek

bottom of page